Airbites ..

20mai08

.. ”

Airbites
Suntem un furnizor de solutii de comunicatii si tehnologie a informatiei. Principalele noastre prioritati sunt nevoile si satisfactia clientilor nostri. Si asta deoarece consideram ca informatia este vitala si oricine trebuie sa aiba acces la ea in cel mai simplu si rapid mod. De aceea oferim clientilor nostri doar ceea ce le trebuie.”

boon .. asa apar ei in fata lumii .. promisiuni, promisiuni si iar promisiuni .. nu sunt singurul care nu este multumit de servicile lor, pica de 2-3ori pe zi, viteza de download este foarte slaba .. etc.etc. Dar e bine ca mereu primim promisiuni 🙂 azi se rezolva, si uite asa ajungi sa astepti si 3-4 zile sau poate mai mult..

un sfat pentru cei din Bucuresti, Iasi, Bacau, Barlad, Roman si Onesti 😀 (unde au sediu Airbites) NU va abonati la internetul lor .. Airbites.ro

Reclame


3 Responses to “Airbites ..”

  1. 1 Andreea

    Subscriu! Sunt o companie de rahat cu servicii de rahat. Nu numai ca nu au viteza promisa si iti incaseaza banii fara nici o jena. Dar multiumea de zile din luna in care nu merge a depasit orice urna de bun simt!! Si culmea lipsei de profesionalsm este sa iti taie netul pe motiv ca nu ai platit! Cand mergi cu factura la ei sa dovedesti oops!! De frapt nu ai prelungit contractul de asta au taita netul!! Va vine sa credeti? Platesti luna de luna la timp cat cer prin contract, ce daca sunt zile intregi din luna cand nu ai net, iar ei ti-l taie rapid ca nu ai prelungit contractul!! Sunt socata!! dar a sunat cineva, m-a atentionat prin vreun mod sa ma intebe „femeie, mai vrei netul in continuare de la noi?”. Lucrez in domeniul serviciilor de foarte multi ani si credeam ca le-am vazut pe toate. Dar asta mi-a intrecut orice imaginatie!! Nu exista nici un manager cu care sa poti rezolva problemaq care o ai cu firma, nici un angajat destupat la minte. Sunt angajati pe criteriul cu cat mai nesimtit si obraznic si nestiutor de subiect cu ata este mai bun. Te incadrezi in acest tipar? Jobul e al tau. M-am acrit de telefoanele date la ei cu tema „nu merge netul, ce se intamppla?”, de nervi facuti cu angajatii incapabili de gestionarea conflictului sau care iti raspund sictiriti ca „nu discuta acum cu tine politica firmei!!!” Adica tu esti un biet nenorocit care ai datoria sa-ti platesti factura conform contractului iar in rest te poti duce dracu!
    Concluzia: NU FACETI CONTRACT CU airbite!!!

  2. ai dreptate andreea 😐 .. mie unu imi pare rau ca am internet la ei 😐 .. sa termin contractul si renunt la ei 😐

  3. 3 airsucks

    azi am reziliat contractul cu ei, dupa o sesizare depusa cu 9 zile in urma, nerezolvata. 9 zile fara net, vesnic cu acelasi raspuns de operator call center spalat pe creier: se rezolva imediat. casiera mi-a cerut sa nu ma enervez, ca sint multi altii in situatii mea, cu factura platita dar fara internet. concluzia o trageti voi. …ue airbites!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: